Met moderne technologie en een passende strategie, helpen wij bedrijven in de transitie naar datagestuurd werken. Van techniek tot mens!

Software op maat

Scherp geprijsd

Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar tijden veranderen. Wij bouwen op maat gemaakte apps tegen een aantrekkelijk tarief. Veel processen kennen een route langs meerdere applicaties en diverse medewerkers. Dit levert inefficiëntie op in onnodige wachttijd en handmatige controles. De oplossing een op maat gemaakte app.

Om uw bedrijfsprocessen efficiënter in te richten bouwen wij apps welke middels actielijsten of signalering deze problemen verbannen uit uw bedrijf. Dus stop met het overtypen van gegevens, handmatige excel lijsten bij te houden of te wachten op uw collega’s en start met op maat gemaakte apps. Wij gebruiken hiervoor het krachtige Power Platform van Microsoft. In het ontwerp houden we rekening met uw wensen en kunnen we volledig  aansluiten bij uw huisstijl.

Data & BI

Data omzetten in waarde

Wij bouwen waardevolle dashboards.
Van financiële inzichten tot duidelijk te volgen KPI’s.
Hierin kunnen wij het gehele traject begeleiden; van data ontsluiten, transformeren en visualiseren tot het inrichten van een datawarehouse of het coderen van complexe koppelingen.  

Onze dashboards bouwen wij voornamelijk in Microsoft Power BI. Hierin kunnen we koppelen met de meeste applicaties. Waar nodig bouwen we zelf een API met Python (coderen). Hierin kennen we vele soorten inrichtingen. Van zeer prijsgerichte oplossingen tot een datawarehouse. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Roadmap datagestuurd

Onze {code} tot succes

Onze passie is datagestuurd werken tot een fundamentele pijler te maken in elk bedrijf. Te vaak handelen we vanuit intuïtie. Met alle data die voorhanden is zijn we in staat klant en proces te doorgronden en betere keuzes te maken. Benieuwd waar uw bedrijf staat op de datagestuurde roadmap? Laten we een afspraak maken en ontdek wat datagestuurd voor u kan betekenen.

afbeelding-roadmap datagestuurd werken

Waar wij goed in zijn!

Strategie

Een data strategie opstellen die genoeg ruimte geeft voor groei, maar ook past bij het DNA van uw bedrijf vraagt om een gedegen aanpak. Vanuit een strategie sessie waarin we starten met de gedurfde dagdroom, stellen we een roadmap op om datagestuurd werken binnen afzienbare tijd in uw bedrijf toe te passen. In de juiste volgorde, zodat medewerkers vertrouwd raken met deze nieuwe manier van werken.

Training

De gekozen strategie komt niet zomaar tot leven. Net als datagestuurd werken. Daarom trainen wij uw mensen in het begrijpen van data. Leren ze de voordelen maar ook de gevaren en hoe ze omgaan met tooling.

Data

Wij zetten data om in waarde.
Dat doen we in de drie onderstaande stappen.

• Ontsluiting
• Transformatie (schonen/verrijken/AI)
• Visualisatie

Vervolgens slaan we uw data veilig op in een datawarehouse.

Op maat gemaakte apps

U kent het, uw software is niet geschikt voor alle processen binnen uw bedrijf. Juist hier ontstaat veel inefficiëntie doordat medewerkers op elkaar of op leveranciers wachten. Ook gaat het vaak gepaard met diverse (Excel) lijsten welke bijgehouden worden. Wij bouwen volledig op maat gemaakte apps tegen een aantrekkelijk tarief op het Power Platform van Microsoft (Power Apps / Automate).

Coderen / Automatiseren

Werelds meest geliefde programmeertaal is Python. Ook wij delen die mening en zijn bedreven in het bouwen van koppelingen en BI gerelateerde toepassingen in Python. Naast de op maat gemaakte apps is Python voor ons belangrijk om veel handmatige werkzaamheden (zoals Excel lijsten bijhouden) te automatiseren. Zo krijgt bijvoorbeeld uw controller meer tijd om te analyseren dan het maandelijkse lijstwerk op te leveren.
				
					import datagestuurd
# Wij coderen in Python.

def Python_toepassingen():
 functie1 = 'API functies'
 functie2 = 'Data transformeren'
 functie3 = 'Automatiseren'
 functie4 = 'AI toepassen'
				
			

Een datagestuurd bedrijf...

 • Zet in op het verkrijgen van zoveel mogelijk data over haar klanten en interne processen.
 • Investeert in het creëren van kwalitatieve data en leesbare dashboards.
 • Bezit sterke (voorspellende) analyses.
 • Traint alle management lagen in data awareness en data geletterdheid.
 • Is in staat klanten en processen te doorgronden.
 • Heeft een cultuur waarin data centraal staat in overleggen en besluiten.
 • Werkt volgens het datagestuurd proces waarin een cyclus ontstaat welke uitkomsten van analyses omzet in procesverbetering en haar potentieel maximaal benut.
 • Het verschil weet te maken met de concurrent door een efficiënte werkwijze welke voortkomt uit automatiseren en sterke (voorspellende) analyses.

Contact

Nieuwsgierig naar wat datagestuurd werken voor uw bedrijf kan betekenen? We komen graag in contact voor een vrijblijvend gesprek. Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met u op.